Wachtruimte


Bij binnenkomst kom je terecht in onze wachtkamer/onthaal. Hier kan je vragen stellen aan onze assistentes, medicatie of voer ophalen, je dier wegen, of je aanmelden voor een afspraak. Wij zijn een officieel verdeelpunt van Calibra voeding.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Spreekkamer


Dit is de spreekkamer, hier wordt je dier onderzocht en behandeld. Bij operaties zal hier het dier ook in slaap gebracht worden.

.


Operatiekamer


 

 

Operaties worden uitgevoerd in onze "kleine maar fijne" operatiezaal. Met de verrijdbare operatietafel zal je dier uit de spreekkamer verplaatst worden als hij te groot is om te tillen. 

Met ons narcosetoestel is het mogelijk om met gasnarcose (isofluraan)  te werken, ook beademen is hiermee mogelijk.


Opname


De hospitalisatie is voor patiënten die ontwaken uit de narcose, dieren die een tijdje geobserveerd moeten worden of voor dieren waarvan de behandeling te intensief is om thuis uit te voeren.


Röntgenkamer


In ons medische beeldvorming-kamertje staat ons RX- toestel, voor het maken van röntgenopnames, en het echografietoestel.

Door middel van de digitale ontwikkelaar hebben we de foto's binnen enkele minuten op het scherm.


In huis Lab


Met ons klein "in-huis-labo" kunnen we bepaalde onderzoeken zelf uitvoeren. Denk hierbij aan: urine-onderzoek, kleuringen van huidpreparaten, bloedonderzoek.