Vetplan® is een abonnement op preventieve zorg voor uw huisdier. Wij hebben een zorgplan voor honden, katten en konijnen.
Als u een zorgplan bij ons afsluit, dan krijgt u alle preventieve zorg vanuit onze praktijk.

Door regelmatige gezondheidscontroles worden aandoeningen bij uw huisdier in een vroeger stadium ontdekt en behandeld, waardoor de vooruitzichten voor uw dier vaak beter zijn. Een behandeling van een ziekteprobleem in een vroeger stadium kan ook nog eens kostenbesparend zijn. Het belangrijkste doel van een zorgplan is uiteraard een betere gezondheid van onze huisdieren!

Hoe werkt VetPlan®?

Voor VetPlan® betaalt u maandelijks een vast bedrag dat automatisch wordt geïncasseerd.

Voor dit bedrag ontvangt uw huisdier een jaarlijkse gezondheidscontrole, de jaarlijkse vaccinatie, ontwormingsproducten en producten tegen vlooien en teken. Op deze producten en behandelingen zit ongeveer 20% korting ten opzichte van de reguliere prijs.

Voor de oudere hond of kat is er aanvullend ook een VetPlan Plus mogelijk waarin naast bovenstaande nog een uitgebreid bloed- en urine onderzoek zit, een extra gezondheidscontrole, en voor de kat een bloeddrukmeting. Om dat oudere dieren meer ziekteproblemen hebben is Vetplan Plus bij uitstek geschikt om een optimale gezondheid te waarborgen.

 

Klik op de onderstaande links om de zorgplannen te bekijken per diersoort en gewichtscategorie (het bestand verschijnt als pdf):

 

Vetplan- Kat

Vetplan- Konijn

Vetplan- Hond minder dan 5 kg

Vetplan- Hond 5-10 kg

Vetplan- Hond 10-20 kg

Vetplan- Hond 20-40 kg

Vetplan- Hond 40-60 kg